PERSEDIAAN SEBELUM PERJALANAN JAUH

journey

“Road trip” selalunya digambarkan sebagai sesuatu yang menyeronokkan dan disukai ramai. Masa yang bakal dihabiskan di dalam kereta, menyanyi lagu di radio, pemandangan yang menenangkan dan hentian yang dilakukan adalah antara perkara yang dinanti-nantikan.

DAPATKAN PERKHIDMATAN SERVIS KERETA TANPA PERLU KE BENGKEL

lady1

Kini anda boleh mengservis kereta anda di pejabat atau rumah -di mana sahaja yang anda mahukan. Ya, ini dibolehkan dengan Serv

FUNGSI "ECO MODE" KERETA

Ecomode

Pernah perasan kewujudan butang “Eco Mode” dan tertanya-tanya apakah fungsinya? Memandangkan penggunaan kereta yang menjimatkan minyak semakin popular, semakin banyak syarikat pengeluaran kereta telah menerokai dalam pelaksanaan teknologi “Eco-driving” kepada kereta mereka.

MENGGANTIKAN PENGELAP CERMIN: KEWAJIPAN BERSAMA

wiper

"Lampu depan dan belakang elok ke untuk orang tengok kita?" "Tayar ni dapat grip ke? Harap-harap tak licin la".Itulah persoalan yang sentiasa bermain di fikiran kita ketika memandu pada musim hujan. Ya, musim yang sudah pastinya sinonim dengan suasana musim di Malaysia.

KENAPA WANITA BERKERJAYA PERLU TAHU TENTANG SERVIS KERETA..!

woman-2773007_640

Servis kereta : Faktor keselesaan ketika di bengkel sangat mempengaruhi emosi seseorang wanita. Dengan kebanyakkan bengkel tersedia kerusi yang usang dan juga majalah majalah yang dah lapuk memang akan menyebabkan keadaan tidak selesa.